KON001

Direct bij de gondellift liggen 6 prachtige huizen. Elk huis heeft 4-6 appartementen en deze beschikken over een balkon of terras, met een heerlijke blik richting het zuiden. De huizen zijn door middel van een parkeergarage met elkaar verbonden. Elk huis beschikt over een ruimte met munten wasmachine en een wasdroger. Deze faciliteiten kunnen gemeenschappelijk gebruikt worden. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en beschikt over 2 verdiepingen.

Het appartement is een niet-rokersappartement, beschikt over gratis wifi en 2 ondergrondse parkeerplaatsen De eerste verdieping beschikt over 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 aparte bedden die indien gewenst tegen elkaar geschoven kunnen worden, een gezellige woonkamer met een balkon op het zuiden, kabel-tv, DVD, radio, CD, internet (gratis WIFI) en een grote eethoek. Een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, een badkamer met badkuip, douche, dubbele wastafel en toilet.

De bovenste verdieping beschikt over 1 slaapkamer met tweepersoonsbedden , 1 slaapkamer met 2 aparte bedden die indien gewenst tegen elkaar geschoven kunnen worden, 1 badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet en 1 sauna met sleutel