Geachte klant, beste reiziger,

Het is een roerige tijd en we hebben allemaal te maken de ingrijpende maatregelen die genomen worden. Steeds meer landen sluiten hun grenzen en reisorganisaties annuleren hun reizen. Wij hebben alle vertrekken goed in beeld en onze Travelplanners zijn continu bezig om iedereen te informeren. De overheid heeft gevraagd om in ieder geval tot 6 april alleen nog essentiële reizen te maken en steeds meer landen sluiten hun luchtruim.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wilt weten wat de actuele situatie rondom het Corona virus voor uw aanstaande reis betekent en informeren u graag over wat wij doen op dit moment;

1. Repatriëren van reizigers die in het buitenland verblijven
Wij hebben contact met al onze klanten die in het buitenland verblijven en samen met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties proberen we iedereen zo snel en veilig mogelijk naar Nederland terug te halen

2. Bekijken van alle reizen met vertrek tot en met 6 april
Het advies van de overheid is om tot en met deze datum alleen nog essentiële reizen uit te voeren. Wij kijken met iedereen individueel wat de situatie is en helpen bij het vinden van het juiste alternatief

3. Reguliere reizen met vertrek tot en met 30 april
Vanwege de onzekere situatie en ieders veiligheid en gezondheid annuleren steeds meer reisorganisaties alle geplande reizen in deze periode. Zodra dit aan de orde is nemen wij persoonlijk contact op met iedereen om de mogelijkheden te bespreken. Dit betreft een groot aantal boekingen die allemaal de volle aandacht hebben. Voor reizen met vertrek in deze periode vragen u echter om geduld; het is extreem druk en wij behandelen alle boekingen op datum van vertrek.

4. Reizen met vertrek vanaf 1 mei
Voor reizen met een vertrekdatum na 1 mei gelden op dit moment geen afwijkende voorwaarden en zijn de normale reis- en betalingsvoorwaarden van kracht. Mochten hier zaken in veranderen dan gaan we dit direct samen met u bekijken. Vooralsnog vragen wij hier uw geduld en komen wij met meer informatie bij ontwikkelingen.

Verder volgen wij de adviezen van het RIVM en vragen wij u om onze reisbureaus niet te bezoeken. De gezondheid van onze Travelplanners en die van u staan voorop en daarin willen wij onze verantwoordelijkheid nemen. Uiteraard zijn wij telefonisch en per mail normaal bereikbaar.

Wij blijven optimistisch dat door alle reeds genomen maatregelen de reisbeperkingen snel voorbij zullen zijn zodat we weer kunnen doen wat wij het liefste doen; Iedereen van een onbezorgde en welverdiende vakantie voorzien!

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in het team van Westbound Travel.

Met vriendelijke groet,
Peter Vroom
CEO Westbound Travel