Een actieve vakantie

In de buitenlucht

Gelijk persoonlijk contact?

  De wind in de haren

  Avontuurlijke reizen voor sportieve mensen die van actie houden! Geen zin om dagenlang te zonnebaden en te relaxen.
  Je wilt klauteren, de wind in je gezicht voelen en lekker bezig zijn.
  Mogelijkheden genoeg; je ontmoet de lokale bevolking, wandelt of fietst door de natuur en je verblijft op unieke en kleinschalige accommodaties. In een groep, met z’n tweeën of met het gezin.

  Familiereis Summer Adventure Sweden

  Tijdens deze actieve familiereis ontdek je Zweden op zijn best! De vakantieparken liggen middenin de natuur en de overnachtingen zijn in typisch Zweedse stuga’s. Verschillende activiteiten zijn inbegrepen. Zo gaan jullie ‘s avonds op elandsafari, er is een visavontuur voor de kids en grill je ‘s avonds je eigen vis op de barbecue. En er is een dag vol actie en plezier, wanneer je met de hele familie gaat raften en klauteren in het klimparcours. Een geweldige reis voor iedereen!

  Stap op de Fiets!

  Kies je voor een fietsroute van hotel naar hotel of camping naar camping, dan wordt je bagage naar het nieuwe hotel gebracht. Je kunt je eigen fiets meenemen tijdens je vakantie of vooraf een toerfiets of een e-bike huren. Stap op de fiets en trek er lekker op uit!

  Fietsvakantie langs de Elbe

  De Elberadweg behoort al jarenlang tot de populairste fietsroutes van Duitsland en Europa. Onderweg fiets je langs historische dorpjes, schitterende natuur en zie je de prachtige stad Dresden.

  Walvis spotten tijdens eilandhoppen Azoren

  De Portugese eilandengroep de Azoren liggen midden in de Atlantische Oceaan en hebben een geweldige natuur met glooiende heuvels, kratermeren, vulkanen en steile kliffen. Ga eilandhoppen, de vlucht, overtochten en je huurauto is vooraf al geregeld. Tijdens de reis ga je op hiking excursie en is een Whalewatching Experience met Wildlife ranger in een Zodiac op zee inbegrepen !