Roadtrippen

In je eigen huis op wielen

Gelijk persoonlijk contact?

  Maak eens een roadtrip met een camper! Je eigen huis op wielen bezorgt je het ultieme gevoel van vrijheid. En wanneer je een camper met douche en toilet huurt, ben je niet afhankelijk van het sanitair op de campings. Vrijheid blijheid is de nieuwe reistrend!
  Je wordt wakker, jouw camper staat in de natuur en je stapt naar buiten om te ontbijten in de buitenlucht. Dat is pas genieten! Overdag ga je en sta je waar je wil, wanneer je wil. Je hebt jouw huis op wielen, jouw huurcamper, altijd bij de hand. Wakker worden op de allermooiste plekjes. Onderweg stoppen en je campingstoel uitklappen voor een kop koffie aan dat schitterende meer.

  Kids mee

  In de avond zit je vaak bij de camper en geniet je van de rust, een knisperend vuurtje en de mooie natuur om je heen. Je hebt alles bij de hand, dat is een fijn gevoel. Eten en drinken haal je zo uit je eigen keuken, je kleding leg je in de kastjes in de camper en je koffers hoef je de rest van de vakantie niet meer voor de dag te halen. En neem gerust je kinderen mee op avontuur. Tijdens een camperreis maak je de mooiste herinneringen samen, die je je hele leven bij zullen blijven.

  • Droom je ervan een rondreis te maken? Tip : Huur een camper
  • Wij bieden camperreizen op maat
  • Europa, Amerika, Canada, Australië, Zuid-Afrika, Cuba en Japan
  • Bij onze camperspecialisten ben je aan het juiste adres