Small & friendly

Meeting the locals

Gelijk persoonlijk contact?

  Alleen maar de highlights af gaan doen we niet meer. We gaan minder vaak op reis en kiezen bewust voor waardevol. Bijzondere belevingen, dat is wat we willen ver weg van de toeristische bezienswaardigheden. Kleinschalige bestemmingen worden steeds populairder en we willen contact maken met de bewoners van de plekken die we bezoeken. Een authentiek hotel tussen wuivende palmbomen of een rustig gelegen appartement omringd door geurige olijfbomen. Rust en persoonlijke aandacht staat centraal. Hier ben je geen nummer, maar echt een gast!

  Rondreis Italiaanse Agriturismo

  Van Florence tot Rome logeren in typische Italiaanse agriturismo of in minder bekende regio’s zoals Le Marche en het meer van Bolsena.Tussen glooiende heuvels vol wijngaarden en olijfbomen, vind je een agriturismo in Toscane of een mooi karakteristiek Italiaans landhuis met dikke muren met zwembad. Een studio met een enorm hemelbed en een home-made Toscaans diner. Hier geen animatie aan het zwembad of design koelkast op je kamer, wél een eigenaar die zijn gasten kent en je de leukste wandelroute richting het dorp wijst. Bellissimo !

  Pietermaai District Curaçao

  Een uniek stadsdeel van Willemstad wat je absoluut niet mag missen: Pietermaai District, het ‘SoHo van Curaçao’. Je vindt hier het allerbeste van Curaçao in één wijk: strand, geschiedenis, leuke restaurants, gezellige bars en heel veel instagramwaardige plekjes. Pietermaai bestaat al sinds de 18de eeuw en is sinds een paar jaar weer in volle bloei. Een aantal ondernemers zag de wijk steeds verder achteruitgaan, hebben het pand voor pand gekocht en opgeknapt. En dus vind je hier nu allerlei hippe restaurants, leuke bars maar ook knusse boutique hotels. Bon bini op dushi Curaçao!

  Ionisch paradijs Zakynthos

  Een eiland met mooie, groene natuur, hoge kliffen en schitterende witte zandstranden met turquoise blauwe zee. Spring op de boot om de drukte te ontvluchten op zoek naar Navagio Beach. Bekend om het scheepswrak en is één van de meest gefotografeerde plekken van Griekenland. Op verschillende stranden hebben de Caretta Caretta schildpadden hun broedplaatsen.
  Om te overnachten tippen wij Paliokaliva Village. Kleinschalige authentieke villa’s in een prachtige tuin vol olijfbomen en bougainville met een fraai zwembad. Ze zijn allemaal bijzonder smaakvol ingericht met het comfort van nu.
  Heerlijk vertoeven in de hangmat !