Staycation!

Toerist in eigen land

Gelijk persoonlijk contact?

  Meer Nederlanders dan ooit hebben plannen om vakantie te vieren in eigen land. Er is veel om te ontdekken waarvoor je het vliegtuig niet hoeft te pakken. Het is dé manier om je eigen land beter te leren kennen en er is genoeg te doen, ook in het najaar. Bekijk eens de leukste vakantieparken en huizen. Of ga voor een bijzondere overnachting op één van de mooiste plekken in Nederland. Voor een vakantiegevoel hoef je niet altijd ver te reizen!

  Slapen óp het strand in een luxe villa in Hoek van Holland

  Wakker worden met zicht op zee en dan ontbijten op het strand. In deze luxe strandvilla’s in Hoek van Holland kun je het hele jaar door heerlijk genieten. Ze staan echt óp het strand dichtbij de gezellige strandtenten en een gedeelte van de villa’s hebben ook nog zicht op de havens. Deze ultra-moderne beachvilla’s hebben twee verdiepingen, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Niet alleen op warme zomerse dagen, ook de rest van het jaar is het hier heerlijk wandelen, schelpen zoeken of vliegeren. Bij de ondergaande zon drink je nog lekker een glaasje wijn op het eigen terras terwijl je uitkijkt op de Noordzee …

  Een beetje Afrika vlak bij huis

  Blijf overnachten in het unieke Safari Resort Beekse Bergen en slaap letterlijk tussen de wilde dieren. Word één met de natuur. Het Safari Resort is bijzonder ruim opgezet met luxe lodges in verschillende groottes geschikt tot wel 10 personen. Je hebt heb direct zicht op de savannes Serengeti, Masai Mara of de leeuwenvlakte Simbara. Word wakker van een brullende leeuw of ontbijt samen met nieuwsgierige giraffen!
  Je kunt in het Safari Resort de hele dag genieten van waterpret in het overdekte zwembad met voor de kids een avontuurlijke waterspeeltuin. Geniet van een heerlijke maaltijd in Restaurant Moto en sluit de dag af in Pamoja Lounge met je familie en vrienden met een gezellige potje bowlen! Wat een belevenis!

  Logeren op een hippe luxe watervilla in de Weerribben

  Geweldig een luxe en ruime watervilla helemaal voor het hele gezin alleen, dichtbij Giethoorn gelegen in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Heerlijk gewoon even genieten van de rust op het water met vrij uitzicht op de rietvelden. Vanuit het moderne interieur kijk je via de hoge glazen wanden zo de omliggende natuur in en kun je naast verschillende vogels, zomers ook heel veel vakantie bootjes spotten.
  Wonen op het water, wie wil dat nu niet?