Vakantie vieren

Ver weg van de massa

Gelijk persoonlijk contact?

  Drukke bestemmingen laten we het liefst links liggen. Veel liever gaan we op zoek naar onontdekte stranden en prachtige afgelegen plekken waar we de drukte kunnen vermijden. Een villa in the middle of nowhere, een strandhuisje of een tiny house midden in de natuur? Als het maar ver weg van het massatoerisme is!

  Vrijheid & blijheid in je eigen vrijstaande vakantievilla!

  Vakantie vieren met alle gemakken en luxe van thuis. En je bent vrij om te kiezen, zelf er naar toe rijden of toch het vliegtuig pakken. Voor elke wens is er een vakantiehuis op maat, letterlijk want de hele familie kan mee. Genieten!

  • Privacy in je vakantievilla
  • Vrijheid en onafhankelijkheid in je vakantievilla
  • Veilige sleuteloverdracht en persoonlijke service ter plaatse

  Gewoonweg magisch

  Midden op het strand overnachten aan zee in een Mexicaanse casita? Het Mahékal Beach Resort is echt magisch! Hier ontwaak je in een echt Maya-huisje met rieten ‘palapa’ dak pal op het parelwitte strand van Playa del Carmen. Een regendouche, uitzicht op een tropische tuin en de Caribische zee als achtertuin met voor de kust het grootste rif ter
  wereld : het Maya-rif. Ongelofelijk dat het levendige Playa del Carmen gewoon om de hoek ligt. Stap in de hangmat op het terras en droom weg!

  Vakantiehuis Vertaient op Mallorca

  Een zeer groot, mooi, comfortabele en pas gerenoveerde villa ‘Vertaient’ op ca 4 km afstand van de parelwitte stranden van de gezellige badplaats Alcudia. Een prachtige ligging, heerlijk in het groen en toch heel dichtbij de zee. De villa heeft een prachtig mooi zwembad in een grote privé omheinde tuin. En voorzien van alle luxe! Een jacuzzi en barbecue op het terras en een sauna binnen. Het heeft maar liefst 4 slaapkamers en elke kamer heeft een eigen badkamer. Heerlijk!