Grand Prix van Abu Dhabi
Grand Prix van Abu Dhabi

Grand Prix van Abu Dhabi

Prijs

1520.00

Dagen

5 days

Personen

2

Beschrijving

Beleef de wondere wereld van Yas Marina

De laatste race van het seizoen word gereden op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. Het in 2009 geopende circuit kostte ongeveer 1 miljard dollar, kent een totaal van maar liefst 20 bochten en wordt daardoor ook wel het Arabische Monaco genoemd. Ieder jaar is het een groot feest om de race in Abu Dhabi bij te wonen. Na iedere race dag is er een groots muziekevenement, zo traden in 2018 Guns 'n Roses op en in 2019 was de eindshow in handen van The Killers. Je kunt deze Grand Prix zelf beleven, combineer de tropische temperaturen tijdens de Formule 1 van Abu Dhabi met een bezoek aan wereldstad Dubai en kijk je ogen uit!

Inclusief/exclusief

  • Inclusief vlucht en transfers
  • Toegangskaarten circuit
  • Oranje Beach Party

Beschrijving

Donderdag 9 december

Je vertrekt vanaf Schiphol of Brussel met een rechtstreekse vlucht naar Dubai waar je dezelfde dag arriveert. De vluchtduur bedraagt ongeveer zo’n 6 uur. Wij verzorgen na aankomst op de luchthaven de transfer naar het hotel.

Vrijdag 10 december

Na een heerlijk ontbijt heb je vandaag zelf in de hand wat er op het programma staat. Kies voor een optionele transfer naar het circuit om de vrije trainingen te bekijken of ontdek Dubai op eigen gelegenheid. Hoewel het grootste gedeelte van Dubai uit onbegroeide woestijn bestaat, bestaat de stad Dubai enkel uit bebouwd gebied. Geen moment hoef je hier te vervelen en een strakke planning is nodig wanneer je alles gezien wilt hebben. Ga bijvoorbeeld met een jeep op woestijnsafari of geniet van een barbecue in de woestijn onder de sterrenhemel. Skiën? Niets is te gek in Dubai. Ski vanaf de zandduinen of zelfs op echte sneeuw in het grootste overdekte skiparadijs ter wereld. Shopliefhebber? ‘Shop till you drop’ in de grootste shopping malls ter wereld met alle bekende wereldmerken.
Voor onze gasten die verblijven in het All Inclusive hotel RIU Dubai komt het hoogtepunt van de dag nog. ’s Avonds wordt er een uniek en exclusief oranjefeest* op het strand georganiseerd. Een gezellige avond exclusief voor onze F1 reis georganiseerd met een Hollands tintje. Trek dus je oranje outfit maar aan en feesten maar!* Je portemonnee is ook bij deze Beach Party niet nodig.

Zaterdag 11 december

Vandaag staat de eerste dag naar het circuit op het programma. Na een goed en stevig ontbijt word je door onze reisbegeleiders aan het eind van de ochtend opgewacht in de lobby van het hotel. Aangezien de laatste vrije training en kwalificatie pas halverwege de middag beginnen, is er voor de vroege vogels in de ochtend nog gelegenheid om iets van het prachtige Dubai te zien.
De rit naar het Yas Marina Circuit duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Naast de laatste vrije training en de kwalificatie staat er op en rondom het circuit nog een hoop op het programma. Na afloop staan de bussen wederom klaar om je terug naar het hotel te brengen waar je de avond vrij kunt besteden.

Zondag 12 december

Zondag, racedag! Het zal een groot spektakel worden, dat kunnen we wel aan de organisatie in Abu Dhabi overlaten. Het seizoen wordt hier traditiegetrouw afgesloten en niets zal aan het toeval worden overgelaten. De race gaat om 17.00 uur van start met hopelijk jouw favoriete coureur op pole position. We reizen op tijd af naar het circuit zodat we niets hoeven te missen van alle feestelijkheden en verschillende races die voorafgaand aan de race worden verreden op het Yas Marina Circuit. Na afloop van de race staat er vaak nog een show gepland. Of dat ook dit jaar zal plaatsvinden is op dit moment nog niet bekend. Bespreek jij liever de spectaculaire inhaalacties na bij het hotel dan is dat ook mogelijk. We zullen verschillende transfertijden mogelijk maken voor de terugreis naar het hotel.

Maandag 13 december

Helaas, maar de reis zit er alweer op. We hopen dat je een geweldige ervaring rijker bent geworden en dat je hebt genoten van de laatste race van het seizoen 2021 in Abu Dhabi. Ook vandaag staat de transferbus voor je klaar om je naar het vliegveld te brengen. De vluchten van TUI fly en Emirates zullen rechtstreeks terugvliegen. Wanneer je kiest voor een vlucht van Transavia dan zal deze nog eentankstop maken in Burgas, Bulgarije. Na aankomst op de luchthaven hopen wij dat je kunt terugdenken aan een geweldige reis met.

Locatie

Misschien ook interessant

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Boek nu jouw vakantie 2023!

Vliegen vanuit de regio
Scherpe vroegboekkorting
Geen lange wachtrijen
Hoge kinderkorting
Flexibel en veilig boeken
Voordelig parkeren

Zorgeloos op reis? Laat je persoonlijk adviseren!
Bel, mail of maak een afspraak bij onze Travelplanners.
Onze reisbureaus in Enschede, Hengelo en Losser zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons