Vacature: Backoffice Manager
Vacature: Backoffice Manager

Ben jij een Backoffice Manager?

Op zoek naar een toffe functie in één van de mooiste branches van de wereld? Dan is dit iets voor jou! Binnen Westbound Travel ben jij ons visitekaartje. Je bent een kei in het faciliteren en efficiënt laten verlopen van de werkzaamheden ter ondersteuning van alle vestigingen. Jij ontzorgt onze Travelplanners en regelt achter de schermen alle backoffice werkzaamheden tot in de puntjes. Je beheert de agenda’s, plant afspraken in en ondersteunt onze financial controller. Je werkt nauwkeurig en houdt van structuur, dus gaan we er van uit dat je kennis hebt van Office en WordPress. Klinkt dit op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel!

Help jij onze klanten
binnenkort zorgeloos op reis?

Wat breng jij mee?

Wat hebben wij jou te bieden?

Interesse?

Wij maken graag kennis met je!

Bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven. Voor ons is jouw CV en een goede motivatie voldoende die je hier beide aan ons kan sturen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over deze functies, stuur dan een bericht naar Peter Vroom vacature@westboundtravel.nl.  Wij nemen zo snel mogelijk binnen 2 (werk)dagen contact met je op. Wij vinden het leuk om jou te ontmoeten, dus laat ons van je horen!

Solliciteer nu

Werken in de Reiswereld

Daar worden wij blij van!

Altijd al gedroomd van een baan in de reiswereld? Niets leuker dan de hele dag met vakantie bezig zijn! Westbound Travel is een modern en professioneel reisbedrijf met 4 reisbureaus in Twente. Onze reisbureaus staan bekend als de beste in de regio. Kleinschalig met aandacht voor de klanten door onze vakkundige Travelplanners. Is reizen je passie en wil je werken in een omgeving met de nieuwste systemen? Dan is een job binnen Westbound Travel echt iets voor jou!

Terugbelverzoek

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons