Vacature: Ervaren Travelplanner Locatie Stokhorst
Vacature: Ervaren Travelplanner Locatie Stokhorst

Ben jij een Ervaren Travelplanner?

Westbound Travel is op zoek naar een allround Travelplanner die na een korte inwerkperiode zelfstandig kan functioneren op ons reisbureau Winkelcentrum Stokhorst in Enschede. Met je uitgebreide reiskennis weet je reiswensen van de klant te vertalen naar een passend reisadvies, dat je vervolgens om weet te zetten in een boeking. Westbound Travel staat voor service en ook na het boeken van de reis zorg je ervoor dat alles perfect geregeld is.

** Zonder relevante werkervaring onnodig te reageren!

Help jij onze klanten
binnenkort zorgeloos op reis?

Wat breng jij mee?

Wat hebben wij jou te bieden?

Interesse?

Wij maken graag kennis met je!

Bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven. Voor ons is jouw CV en een goede motivatie voldoende die je hier beide aan ons kan sturen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over deze functies, stuur dan een bericht naar Peter Vroom vacature@westboundtravel.nl.  Wij nemen zo snel mogelijk binnen 2 (werk)dagen contact met je op. Wij vinden het leuk om jou te ontmoeten, dus laat ons van je horen!

Solliciteer nu

Werken in de Reiswereld

Daar worden wij blij van!

Altijd al gedroomd van een baan in de reiswereld? Niets leuker dan de hele dag met vakantie bezig zijn! Westbound Travel is een modern en professioneel reisbedrijf met 4 reisbureaus in Twente. Onze reisbureaus staan bekend als de beste in de regio. Kleinschalig met aandacht voor de klanten door onze vakkundige Travelplanners. Is reizen je passie en wil je werken in een omgeving met de nieuwste systemen? Dan is een job binnen Westbound Travel echt iets voor jou!

Boek nu jouw vakantie 2023!

Vliegen vanuit de regio
Scherpe vroegboekkorting
Geen lange wachtrijen
Hoge kinderkorting
Flexibel en veilig boeken
Voordelig parkeren

Zorgeloos op reis? Laat je persoonlijk adviseren!
Bel, mail of maak een afspraak bij onze Travelplanners.
Onze reisbureaus in Enschede, Hengelo en Losser zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons