Vacature: Junior Travelplanner (32-40 p.w.)
Vacature: Junior Travelplanner (32-40 p.w.)

Ben jij een Junior Travelplanner?

Heb jij een passie voor reizen en deel jij je enthousiasme graag met anderen? Westbound Travel is op zoek naar een Junior Travelplanner voor onze reisbureaus in Enschede, Hengelo of Losser. Uiteraard word je ingewerkt door collega’s die al langer bij ons werkzaam zijn. Samen gaan we aan de slag met het zoeken en boeken van de mooiste vakantiereizen voor onze klanten. Je bent vanaf het begin tot einde betrokken bij het boekingsproces: vanaf het moment dat de aanvraag binnenkomt tot het moment dat de reiziger thuiskomt. Samen met elkaar aan een nieuw avontuur beginnen lijkt ons een mooi begin van jouw nieuwe carrière!

Help jij onze klanten
binnenkort zorgeloos op reis?

Wat breng jij mee?

Wat hebben wij jou te bieden?

Interesse?

Wij maken graag kennis met je!

Bij ons geen ingewikkelde sollicitatiebrieven. Voor ons is jouw CV en een goede motivatie voldoende die je hier beide aan ons kan sturen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over deze functie, stuur dan een bericht naar Peter Vroom (vacature@westboundtravel.nl).  Wij nemen zo snel mogelijk binnen 2 (werk)dagen contact met je op. Wij vinden het leuk om jou te ontmoeten, dus laat van je horen!

Solliciteer nu

Werken in de Reiswereld

Daar worden wij blij van!

Altijd al gedroomd van een baan in de reiswereld? Niets leuker dan de hele dag met vakantie bezig zijn! Westbound Travel is een modern en professioneel reisbedrijf met 4 reisbureaus in Twente. Onze reisbureaus staan bekend als de beste in de regio. Kleinschalig met aandacht voor de klanten door onze vakkundige Travelplanners. Is reizen je passie en wil je werken in een omgeving met de nieuwste systemen? Dan is een job binnen Westbound Travel echt iets voor jou!

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons