Luxury Travel voor luxe vakanties van Westbound Travel

Luxe op reis, het is een droom van iedereen. Het gevoel dat je ervaart wanneer overal aan gedacht is en jij alleen nog maar hoeft te genieten, dat is waar Luxury Travel om draait. Geniet optimaal, ga voor een fantastische belevenis en maak jouw reis de meest geweldige luxe vakantie die je ooit hebt ervaren.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen?

Ik ga op reis en ik neem mee…

Wanneer je op een luxe vakantie gaat ervaar je misschien altijd wel weer de stress. Vakantiestress heet dit. Je maakt je druk om de ingepakte koffer, zit alles er wel in? Ben ik niets vergeten? Je hoopt dat je ruim op tijd op de juiste luchthaven bent, want anders mis je misschien je vlucht wel en dan valt de hele vakantie in het water. Daarnaast maken mensen zich zorgen over het te vroeg op het vliegveld zijn, wat moet ik al die tijd gaan doen? Je hoopt dat wanneer je aangekomen bent op de bestemming nog een taxi kunt regelen, want hoe kom je anders in je hotel? Straks zijn er geen taxi’s of staat mijn huurauto niet klaar. Dit zijn allemaal problemen waar je tegenaan loopt wanneer je op vakantie gaat, maar met Westbound Travel Luxury Travel verdwijnen al deze angsten als sneeuw voor de zon. 

Bij Luxury Travel wordt alles voor je geregeld en hoef jij alleen nog maar zelf je koffer in te pakken, want dat kunnen wij helaas niet voor je doen.

Wat wordt er voor je geregeld met Luxury Travel?

Je bent ruim op tijd op de luchthaven, maar wat moet je gaan doen? De duty-free winkels heb je nog wel een keer gezien en in de drukke horeca is vaak geen eens zitplek. Hier heb jij gelukkig geen last van wanneer je reist met Luxury Travel, want er staat een airport lounge voor je klaar waar je kunt genieten van een lekker drankje en geheel rustig kunt ontspannen voordat jouw vlucht vertrekt. Een goed begin van jouw luxe vakantie. Een airport lounge is een soort VIP lounge waar je helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van het begin van de luxe vakantie. De tijd vliegt voorbij in je eigen luxe lounge en het is alweer tijd om te boarden. Je gaat lekker zitten in het vliegtuig en droomt weg van het prachtige uitzicht. 

Eenmaal aangekomen op de bestemming staat er een privétransfer voor je klaar. Zo kun je snel en in luxe aankomen bij je hotel. En niet zomaar een hotel, nee, alleen de allerbeste accommodaties op de meest unieke locaties krijgen van ons het label van Luxury Travel. Niet alleen het hotel is ultra luxe, maar wij zorgen altijd dat we de beste kamers voor jou reserveren. Zo weet je zeker dat overal aan gedacht is en jij optimaal kunt genieten van je luxe vakantie zonder zorgen. Bij de terugreis staat er weer een privétransfer voor je klaar die zorgt dat je ruim op tijd bij de luchthaven bent.

Wanneer kan je gebruik maken van Westbound Travel Luxury Travel?

Luxury Travel bestaat bij alle soorten reizen. Wanneer je op een stedentrip gaat kun je zelfs gebruik maken van Luxury Travel. Verblijf in een luxe hotel en weet zeker dat je transfer geregeld is. Zo maak je van je kostbare tijd, waardevolle tijd die je hebt in het land van bestemming. Ook bij rondreizen kun je gebruik maken van Luxury Travel. Reis van luxe hotel naar luxe hotel en zorg dat al je transfer is geregeld door ons! Zo hoef jij je niet langer zorgen te maken over alle bijkomende zaken en kun jij je optimaal amuseren en optimaal genieten van je welverdiende vakantie.

Luxury Travel op maat

Om je te laten inspireren kun je een kijkje nemen tussen onze bestaande voorbeeldreizen. Zo weet je precies wat allemaal mogelijk is en kun je deze kennis meenemen in je beslissingsproces. Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor een bestaande reis maar wij kunnen een reis speciaal voor jou op maat maken. Zo past deze reis precies bij jouw wensen en doelen in het land van bestemming. De ervaren Luxury Travel specialisten van Westbound Travel weten precies waar alle pareltjes in de wereld verborgen liggen en kunnen je hierover adviseren, inspireren en activeren! Ga voor luxe en laat je vooral luxe begeleiden door ons. Wij zorgen dat jij de mooiste vakantie meemaakt die je ooit hebt gehad. Of je nou gaat voor een rondreis, een stedentrip of een relaxvakantie. Het is allemaal mogelijk met Westbound Travel Luxury Travel.

Plan nu een afspraak

Laden...
Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons