Over ons
Over ons
Jij kunt zorgeloos reizen, wij regelen de reis!

Wie zijn wij

Westbound Travel, een reisbureau die van alle markten thuis is. Of je nu All-Inclusive wil genieten in Turkije of een op maat gemaakte reis zoekt naar Amerika, wij helpen jou bij het plannen van je droomvakantie. Westbound Travel is opgericht in 1995 en focuste zich destijds op reizen naar Amerika, met name Florida. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich uitgebreid en is de focus op meerdere bestemmingen komen te liggen. Dit heeft geresulteerd in vier fysieke reisbureaus waarvan twee in Enschede, Hengelo en Losser. Op onze reisbureaus vind je onze ervaren Travelplanners die maar al te graag met jouw vakantie aan de slag gaan. Naast onze reisbureaus is er ook een business afdeling, zij verzorgen voor vele bedrijven alles wat met zakelijke reizen te maken heeft.

Persoonlijke service

Niet alleen de afgelopen jaren is Westbound Travel enorm gegroeid, dit doen we nog steeds. We blijven ons ontwikkelen door te kijken naar nieuw aanbod, nieuwe bestemmingen, maar boven alles focussen wij ons op een persoonlijke aanpak. Binding met de klant is de belangrijkste pijler naar succes. Wij zijn graag betrokken en helpen bij het plannen van een zo zorgeloos mogelijke vakantie.

Onze frisse kijk en kennis zorgt ervoor dat wensen en dromen realiteit worden. Onze passie willen we graag met jou delen! 

Ons team

Zeker op reis

Westbound Travel is lid van de ANVR  (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) en deelnemer van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).
Deze organisaties geven de zekerheid dat je te maken hebt met een reisbureau dat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Naast de website van Westbound Travel zelf beheren wij ook de website
vliegenvanafduitsland.nl. Hier kan je inspiratie op doen voor je volgende reis!

Waarom Westbound Travel

Wij zoeken & boeken

Ruim aanbod en de scherpste prijs

Al meer dan 25 jaar

Veilig en vertrouwd boeken

Alleen op afspraak

Maak eenvoudig online een afspraak

4 reisbureaus

In Enschede, Hengelo & Losser

Een unieke reis voor jou samengesteld

Laat je verrassen door onze Travelplanners

Onze ervaren Travelplanners kunnen helpen bij het samenstellen van jullie droomreis!

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons