Blog
Blog

Onze reiservaringen

Blog Westbound Travel

Reisverhalen

Krakau: een reis vol indrukken

Krakau, de voormalige hoofdstad van Polen heeft mij op elk vlak weten te verbazen. Van de gezelligheid rondom het marktplein tot aan de heftige geschiedenis in Auschwitz. Ontdek de cultuur rondom het Wawel kasteel of loop langs de rivier de Wisla.

Lees meer ➞
Reisverhalen

Macedonië: Verborgen Parel in de Balkan

Macedonië is een land met een rijke geschiedenis en een prachtige natuur. Dit samen vormt dé combinatie voor een onontdekte schat in het hart van de Balkan. Van zijn oude historische plaatsen tot de betoverende meren, bergen en bruisende steden.

Lees meer ➞
Reisverhalen

Thailand: ‘Het land van de Glimlach’

Welkom in het betoverende land van glinsterende tempels, exotische stranden en tropische jungle – Thailand! Van de bruisende stad Bangkok, tot het groene en culturele Noorden en de paradijselijke stranden in het Zuiden.

Lees meer ➞
Reisverhalen

Een onvergetelijke reis door Namibië

Namibië is zonder twijfel een van de meest bijzondere landen in Afrika, met een verbazingwekkende natuur en een overvloed aan wilde dieren en diverse culturen die de meeste reizigers versteld doen staan.

Lees meer ➞
Reisverhalen

Groepsreis Helsinki

In alle vroegte vertrokken we met een busje vanuit Enschede. Hier haalden we een aantal medereizigers op om vervolgens gezamenlijk op de vlucht van Amsterdam naar Helsinki te stappen.

Lees meer ➞
Reisverhalen

Studiereis naar Egypte

Eind 2022 kreeg ik een uitnodiging om het prachtige Egypte te ontdekken. Al jaren staat de Rode Zee in de top 5 van meeste geboekte zonvakanties binnen onze reisbureaus.

Lees meer ➞
Reisverhalen

Zakynthos

Zakynthos heeft veel mooie goudgele zandstranden. Er is niets fijner dan met een huurauto van strandje naar strandje te rijden. Wind in de haren en gaan! Persoonlijk vind ik Banana beach en Xigia Beach echte aanraders.

Lees meer ➞
Reisverhalen

New York

Eindelijk zou het er van komen, ik ga naar New York! De stad waar ik al zo lang heen wilde, maar het kwam er maar niet van. Vijf dagen lang heb ik de benen uit mijn lijf gelopen, want ik wilde eens goed de toerist uithangen en alles zien…..

Lees meer ➞
Reisverhalen

West Canada

Canada… ik kon mij er wel iets van inbeelden maar dat het zo fantastisch zou zijn had ik niet kunnen dromen. Wat een geweldig land is het!

Lees meer ➞
Reisverhalen

Columbia

Colombia wordt nog vaak geassocieerd met de drugsoorlog van Pablo Escobar in de jaren ’90, maar niets is minder waar. Het land heeft zich omgetoverd tot een geweldige rondreisbestemming en is daarom voor mij één van de meest verassende landen van Zuid-Amerika!

Lees meer ➞
Reisverhalen

Bali

Aangekomen op de luchthaven is het even wennen aan de hectiek. Meer dan 100 taxi chauffeurs met bordjes, toeristen zoekend naar een taxi chauffeur en vooral chauffeurs die zich van alle kanten aanbieden om je naar het hotel te brengen. Gelukkig hadden wij vooraf een taxi gereserveerd, dus we konden de hectiek snel ontvluchten om richting Ubud te gaan.

Lees meer ➞
Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons