Blog

Blog Bali

Aangekomen op de luchthaven is het even wennen aan de hectiek. Meer dan 100 taxi chauffeurs met bordjes, toeristen zoekend naar een taxi chauffeur en vooral chauffeurs die zich van alle kanten aanbieden om je naar het hotel te brengen. Gelukkig hadden wij vooraf een taxi gereserveerd, dus we konden de hectiek snel ontvluchten om richting Ubud te gaan.

Lees meer »
Blog

Blog Karpathos

Welkom op één van mijn favoriete vakantiebestemmingen: Karpathos! Kalimera! De mensen die mij goed kennen, weten dat Griekenland voor mij op nummer één staat qua

Lees meer »
Westbound Weekly

Westbound Weekly Week 40

Alweer dik 2 maanden de ‘r’ in de maand. Ongelofelijk wat een jaar. Dank aan iedereen, voor alle vrolijke berichtjes, appjes en groeten vanaf de vakantiebestemmingen. Overal de duimpjes omhoog met een dikke glimlach. Wat fijn dat wij weer als vanouds een vakantie voor jullie mochten verzorgen. Heerlijk!

Lees meer »
Westbound Weekly

Westbound Weekly Week 25

De afgelopen weken zijn de corona cijfers snel gedaald en met alle verdere versoepelingen die sinds vandaag gelden kunnen we uitkijken naar een onbezorgde zomer! Wij gingen alvast vooruit om eens te kijken hoe het er aan toe gaat tijdens het reizen en op de vakantiebestemming. Peter vloog naar Gran Canaria en Tenerife en doet hieronder verslag.

Lees meer »

Login

Terugbelverzoek

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons