Reisapp
Reisapp
Nieuw! Speciaal voor jou.

Westbound Travel Reisapp

Heb jij een mooie reis bij Westbound Travel geboekt? Wij weten als geen ander dat een goede voorbereiding belangrijk is. De pret vooraf is immers vaak het leukst. Daarom hebben wij exclusief voor al onze klanten de Westbound Travel Reisapp ontwikkeld. Speciaal voor jou, is de Westbound Travel Reisapp ook nog eens helemaal gratis en voor niets!

De voordelen

Alle reisinformatie altijd bij de hand

Vanaf het moment van downloaden en tijdens je hele reis, heb je altijd jouw reismaatje direct bij de hand. De Westbound Travel Reisapp toont alle onderdelen van jouw reis in één overzichtelijke tijdlijn. Nooit meer op zoek naar je tickets en printen op papier is niet meer nodig. Heel gemakkelijk en wel zo duurzaam. Waarom zou je printen, als het niet meer nodig is? Onze Westbound Travel Reisapp biedt jou nog meer plezier, beleving, inspiratie en gemak vóór en tijdens jouw reis. Je hebt op je smartphone of tablet toegang tot al jouw reisgegevens en waardevolle informatie. Zo kun je heerlijk zorgeloos op reis.

Hoe krijg ik de app?

Heb je een reis geboekt, dan ontvang je via email een uitnodiging voor de Westbound Travel Reisapp. Deze kun je gratis downloaden. De Reisapp is gemakkelijk te installeren op je smartphone of tablet en is geschikt voor zowel Android als iOS. Je logt eenvoudig in met behulp van jouw boekingsnummer en je e-mailadres. De vakantie kan al direct beginnen!

Je tickets online

De Westbound Travel Reisapp werkt als een soort digitale portemonnee. Al jouw reisdocumenten worden er door ons automatisch in geplaatst. Bij reservering ontvang je jouw bevestiging via de App. Ruim voor vertrek plaatsen wij tevens jouw reisdocumenten. Vliegtickets, transfers, vouchers voor je hotel, autohuur of parkeren, alles is digitaal beschikbaar. Je heb direct alles bij de hand.

Direct betalen vanuit de Reisapp

Heb je een reis, excursie, autohuur of verzekering geboekt, kun je nu ook heel gemakkelijk online betalen via de App. Niet alleen ontvang je van ons een factuur per mail, maar is deze ook zichtbaar in de App. Doordat de Westbound Travel Reisapp is gekoppeld met iDeal, kun je via de link eenvoudig de betaling kan overmaken. Jouw overboeking wordt onmiddellijk in de jouw dossier geplaatst en verwerkt in jouw boeking. Zo zie je direct dat het geregeld is!

Gedetailleerde informatie

Vanuit de tijdlijn kan je detailinformatie raadplegen zoals vluchtnummers, vliegtijden en zelfs uitgebreide beschrijvingen van je kamer. Je vindt er tevens alle bestemmingsinformatie. Check snel de weersvoorspellingen of kies eenvoudig je restaurant.

Excursies, tours of entreetickets

Maak meer van je reis met de leukste excursies, entreetickets en bezienswaardigheden. Ontdek alle tips voor op je bestemming in de Westbound Travel Reisapp. Fietstochten met een lokale gids, de belangrijkste winkelstraten of een heerlijke boottocht. Niets is te gek of het staat erin. En dat allemaal beschikbaar binnen één app. Het mooiste is dat je direct kan reserveren, boeken en betalen vanuit de Westbound Travel Reisapp.

Navigeren naar je accommodatie

Ook handig, navigatie is in onze Reisapp standaard ingebouwd. Hierdoor kan je eenvoudig de route vinden naar het vliegveld of je accommodatie. Navigeren is dus mogelijk door één druk op de knop. Zoeken is niet meer nodig, de papieren routebeschrijvingen of landkaarten kan je gerust thuislaten.

Tips van onze reisspecialisten

Jouw Travelplanner kan je persoonlijke tips geven door korte meldingen te sturen. Zowel voor, als tijdens jouw vakantie blijft jouw Travelplanner zorgen voor een zorgeloze vakantie. En heb je toch hulp of assistentie nodig, dan is dat geen enkel probleem. Via een button in de App stuur je eenvoudig een berichtje met het verzoek om persoonlijk contact op te nemen.

Nederland wereldwijd

In de Westbound Travel Reisapp is een directe koppeling opgenomen met de informatiepagina Nederland Wereldwijd van de Nederlandse overheid. Hier vind je alles over geldende reisadviezen per land en een uitgebreide reischecklist. In de Reischecklist vind je een overzicht van alle praktische zaken die je voor vertrek moet regelen, zoals paspoort, visa, vaccinaties en regels voor bagage.
Maak gebruik van onze unieke app!

Download de Westbound Travel reisapp

WBT-app-icon
Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons