Eindelijk ook een Reisbureau Westbound Travel in Hengelo!

Wat zijn wij trots! Een reisbureau in Hengelo stond al jarenlang hoog op ons wensenlijstje en eindelijk is het dan gelukt, vertelt directeur Peter Vroom enthousiast. We waren al langer aan het kijken naar uitbreiding in Oost Nederland en nu de mogelijkheid zich voordeed hebben we die gepakt. Naast onze reisbureaus in Enschede en Losser, wordt dit alweer ons 4e reisbureau in Twente. Juist in deze tijd is er bij de klant behoefte aan informatie en zekerheid die een reisbureau kan geven, vult compagnon Bart Kwaad aan. Het is nu al goed te merken dat iedereen weer zin heeft om te reizen. Daarom verwacht ik een enorme toename van de vraag naar reizen in het algemeen.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen?

Team Hengelo

Officemanager Thijs Nordkamp en Travelplanner Judith de Wilde vormen in Hengelo samen een enthousiast team met vele jaren reiservaring. Beide hebben al een groot deel van de wereld gezien en kunnen iedereen van een goed advies voorzien. Niet alleen over bestemmingen en mogelijkheden, juist ook op het gebied van de vele reisvoorwaarden. Persoonlijke aandacht gecombineerd met Twentse nuchterheid, dat is én blijft al meer dan 25 jaar de basis bij Westbound Travel!

Wie zijn wij

Westbound Travel is een modern reisbedrijf met vier reisbureaus, een businesscenter en een online afdeling met meerdere eigen websites. Westbound Travel is opgericht in 1995 en bestaat dus al meer dan 25 jaar! Destijds zijn we begonnen met het organiseren van reizen naar Amerika, met name Florida. Later is dit uitgebreid naar meerdere bestemmingen en in 1998 is ons eerste full service reisbureau geopend in Winkelcentrum Stadsveld in Enschede. Daarna volgden al snel onze reisbureaus in Winkelcentrum Stokhorst in Enschede en ook in het centrum van Losser. Naast de reisbureaus hebben wij ook een businesscenter op The Gallery (UT) in Enschede, Westbound Business Travel. Dit kantoor verzorgt voor vele bedrijven alles wat met zakelijke reizen te maken heeft. Sinds oktober 2021 hebben wij ons jongste reisbureau geopend in Winkelcentrum Slangenbeek in Hengelo.

Wij helpen zoeken en boeken

Westbound Travel kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod. Wij boeken alle bekende Nederlandse reisorganisaties zoals TUI, de Jong Intra, Eurocamp, MSC Cruises en nog veel meer. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het Duitse aanbod zoals bijvoorbeeld Alltours, Schauinsland Reisen en FTI Reisen. Dit betekent dat wij bij vliegreizen naast Schiphol ook alle regionale luchthavens aanbieden zoals Münster, Düsseldorf, Eindhoven en Groningen. Ook voor autovakanties, busreizen, campingvakanties, vliegtickets, cruises en wintersport ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom naar Reisbureau Westbound Travel?

  • Persoonlijke aandacht en service
  • Scherp aanbod met vroegboekkorting
  • Hoge kinderkortingen
  • Al 25 jaar een begrip!
  • Wij zoeken en boeken
  • Veilig en vertrouwd
  • 4 Reisbureaus in Hengelo, Enschede en Losser
  • Aangesloten bij ANVR en SGR Stichting Garantiefonds Reisgelden

Vliegen vanaf Duitsland

Ook een onderdeel van Westbound Travel is onze Online afdeling. Zij beheren onze websites westboundtravel.nl en ook de populaire site www.vliegenvanafduitsland.nl.
Neem eens een kijkje of volg onze socials Facebook of Instagram.

Reizen op maat

Naast de pakketreizen hebben wij een speciale maatreisafdeling. Onze specialisten stellen reizen geheel op maat samen voor alle bestemmingen in de wereld. Van een camperreis in Nieuw-Zeeland, eilandhoppen op de Cycladen tot een rondreis door Azië, zij denken graag met je mee. Door onze jarenlange kennis en ervaring boeken wij de vakantie die precies bij jouw wensen past.

Maak eens een afspraak

Laat je eens adviseren door Thijs en Judith en vind jóuw ultieme droomvakantie! Maak nu een afspraak via https://www.westboundtravel.nl/afspraak-maken/ of neem alvast een kijkje op www.vliegenvanafduitsland.nl. De koffie staat klaar!

Plan nu een afspraak

Laden...
Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons