Voor verschillende stedentrips met excursies ben je hier aan het juiste adres.

Stedentrips met excursies zijn de ideale manier om meer van de wereld te zien. Wil je ontspannen en tegelijkertijd veel doen? Dan zijn stedentrips met excursies het voor jou! Je kunt veel van de wereld te zien krijgen en jouw dromen waarmaken.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen?

Wat zijn stedentrips met excursies?

Stedentrips zijn korte/goedkope reizen waarbij je alleen een bepaalde stad gaat ontdekken. Bijna iedereen heeft wel een stad waar hij of zij graag eens naartoe wilt gaan. Dan is een stedentrip de perfecte vakantie voor jou! Naast het gewone bezoek is het mogelijk om alvast excursies bij te boeken. Excursies kunnen van alles zijn, van snorkelen met de vissen tot een boottochtje of een busreis. Daarom zit er altijd wel iets tussen wat jij graag wilt doen. Door de excursies kunt u alles uit jouw stedentrip halen aangezien je dan meestal in staat bent om bepaalde dingen te zien die normaal niet te zien zijn. Je gaat samen met echte kenners op pad om de mooiste plekjes te bezoeken.

Waarom kiezen voor stedentrips met excursies?

Stedentrips met excursies zijn een perfecte onderbreking van de dagelijkse sleur. Soms zit je gewoon vast en wil je even een andere omgeving, andere mensen en een andere cultuur om je heen. Hier zijn stedentrips met excursies perfect voor. Stedentrips hoeven niet alleen in de vakantie plaats te vinden, maar deze kunnen ook gewoon in het weekend. Een stedentrip duurt namelijk vaak maar drie dagen. Drie dagen waarin je heerlijk kunt ontspannen, jouw stad naar keuze kunt ontdekken en even heerlijk tot rust kunt komen.

Stedentrips met excursies en reizen

Wat zijn de mogelijkheden om te reizen wanneer je een stedentrip met excursies wilt gaan maken? Natuurlijk, is er de mogelijkheid om met het vliegtuig te gaan. Het vliegtuig heeft als voordeel dat je snel op je bestemming naar keuze bent en je snel kunt beginnen aan jouw avontuur. Alleen voelen veel mensen zich niet op hun gemak in het vliegtuig en dat is niet zo gek. Je vliegt immers door de lucht, iets wat wij mensen niet vaak doen. Daarom kunt u ook reizen door middel van de trein. De laatste tijd komen er steeds meer verbindingen van Nederland en het buitenland. Dit maakt de mogelijkheid om met de trein op stedentrip te gaan veel groter! Deze treinen rijden extra snel dus je bent alsnog binnen 3,5 uur in Parijs of binnen 4 uur en 10 minuten in Londen.

Welke reismogelijkheden zijn er nog meer?

Naast het vliegtuig en de trein kun je met de boot reizen. Boten gaan niet zo snel maar het is een prachtige tocht zo over het water. Zo kun je tijdens je heenreis al genieten van het prachtige uitzicht en de mooie plaatjes. Als laatste is er natuurlijk de mogelijkheid om met de auto te gaan. Met de auto stedentrips met excursies maken is soms een lange reis, maar je krijgt er veel vrijheid voor terug. Je kunt je makkelijk voortbewegen en je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Dit kan veel tijd en geld schelen.

Stedentrips met excursies op maat

Heb je altijd al gedroomd van het bezoeken van een bepaalde stad? Dan is dit jouw kans! Laat je hele reis op maat maken. Heb je voorkeuren voor excursies? Laat ze weten en wij zorgen dat ze voor jou worden ingepland. Zo heb je geen zorgen meer en kun je ontspannen op reis gaan. Je hoeft zelf niets meer te regelen je hoeft alleen nog maar te genieten van de omgeving en de nieuwe cultuur. Wil je het toch allemaal ter plekke pas zien? Geen probleem dat kan natuurlijk ook. Wat jij wenst maken wij mogelijk.

Voorbeelden stedentrips met excursies

Portugal, het prachtige vakantieland met een prachtige hoofdstad: Lissabon. Je kunt deze stad bezoeken en er mooie herinneringen opdoen. Bij deze pakketreis kun je drie dagen genieten in de hoofdstad en tevens grootste stad van Portugal, in combinatie met verblijf, transfer en een excursie. In dit hotel bevind je je 2,2 kilometer van het centrum af, heb je het ontbijt inbegrepen en zit je 0,8 kilometer van de beroemde Kathedraal af. Dit is dus een perfecte uitvalsbasis voor jouw stedentrip met excursie. Daarnaast kun je ook kiezen voor Sevilla. Sevilla is een grote stad in Spanje en heeft veel moois om te ontdekken. In dit hotel in Sevilla bevind je je 6 minuten lopen van het centrum af. Het is dus super fijn dat u alles te voet kunt doen. Binnen zes minuten staat u in het Cultureel centrum Casa de la Memoria. Dit is dus ook een perfecte uitvalsbasis voor uw stedentrip. Je kunt de hele stad ontdekken en dat allemaal op loopafstand! Laat je verrassen door nog meer verschillende mogelijkheden! Neem contact op en wie weet zit jij dit weekend al op jouw droombestemming!

Plan nu een afspraak

Laden...
Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons