Autovakantie
Autovakantie
Fenny Euverman

Fenny Euverman

Office Manager / Travelplanner
Westbound Travel

Met de auto op vakantie gaan betekent vrijheid

Autovakanties

Veel mensen gaan met het vliegtuig op vakantie, maar toch pakken sommige mensen elk jaar weer de auto. Waarom doen ze dit? Met het vliegtuig ben je toch veel sneller? Daar heb je gelijk in, maar met de auto op vakantie gaan brengt veel voordelen met zich mee.

Een autovakantie kost minder

Een autovakantie heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat je op de plek van de bestemming altijd een auto tot je beschikking hebt. Je hoeft geen auto te huren en bent hier dus geen extra geld aan kwijt. Door dit uit te sparen kun je dit geld gebruiken om leuke dingen te doen op de bestemming. Dat is toch veel leuker?

Met de auto op vakantie betekent vrijheid

Zoals de titel al zei: je hebt meer vrijheid met een autovakantie en dat is niet zo gek. Wanneer je met de auto op vakantie gaat zit je nooit vast op één plek. Je kunt elk moment ergens heen gaan en dat geeft sommige mensen een fijn gevoel. Sommige mensen kunnen pas echt gerust op vakantie gaan, als ze elk moment ook weer naar huis kunnen gaan. Wanneer je met de auto op vakantie gaat kun je zelf beslissen hoe lang je wegblijft. Dit kun je zelfs op de bestemming zelf nog aanpassen. Wanneer je met het vliegtuig gaat, is dit lastiger. Je moet wanneer je naar huis wilt of langer wilt blijven de vlucht omboeken. Dit gaat veel geld kosten en brengt veel rompslomp met zich mee. Wil je dus vrij zijn? Dan is een autovakantie perfect voor jou! !

Geen bagagelimiet

Een autovakantie betekent ook dat je geen bagagelimiet hebt. Oké, totdat de auto vol is, maar je zit niet vast aan een bepaald aantal KG. Je kunt de auto zo vol pakken als je zelf wilt en dat is een fijn gevoel. Zeker wanneer je een lange tijd op vakantie gaat is dit een groot voordeel. Je hoeft dan geen bagage bij te boeken of extra te betalen, want wanneer je ook nog een dakkoffer of een aanhanger meeneemt heb je zeker wel genoeg ruimte voor jouw spullen.

Huisdieren kunnen mee

Elk jaar lopen de honden en kattenpensions weer over in de vakantietijd. Een plek vinden is hierdoor lastig. Maar gelukkig kun jij je huisdieren gewoon meenemen op vakantie. Gezellig met je viervoeter in de auto en de vakantie doorbrengen, dat is toch wat je het liefste wilt? In het vliegtuig kunnen je huisdieren echter ook mee, maar voor veel baasjes is dit iets wat ze liever niet doen. Je huisdier moet dan namelijk in het bagageruim en dit kan voor je dier stressvol zijn. Daarom kan het kiezen voor een autovakantie een perfecte optie zijn.

Dit zijn natuurlijk veel voordelen die het met de auto op vakantie gaan met zich meebrengt. Hebben we je over kunnen halen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gerust een afspraak en wij geven ons persoonlijk advies. Bezoek onze autovakantie pagina voor meer informatie. 


Twijfel je nog? Geen probleem! Ook daarbij kunnen wij je helpen. We geven graag persoonlijk advies om je twijfel weg te nemen.


Toch liever met het vliegtuig? Ook daarvoor zijn wij er. Neem contact met ons op en wij spreken graag de mogelijkheden met je door.

Terugbelverzoek

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons