Rederijen cruises
Rederijen cruises
Genieten met de hoofdletter G!

Onze aanbevolen cruise rederijen​

Hieronder presenteren wij onze aanbevolen cruise maatschappijen, elk met hun unieke kenmerken en voordelen. Holland America Lijn, MSC Cruise, AIDA, Carnival Cruise en nog veel meer. Er zijn genoeg keuzemogelijkheden. Laat je inspireren!

AIDA

Gezelligheid & ontspanning

De schepen van deze Duitse rederij zijn herkenbaar aan hun vriendelijke uitstraling en staan garant voor gezelligheid en ontspanning. Hier is het niet nodig om een kostuum of gala jurk mee te nemen! Aan boord is het informeel en met name geschikt voor gezinnen met kinderen. Door de SEMI all inclusive formule waarbij alle frisdranken, bieren en wij inbegrepen zijn weet je vooraf precies wat je kwijt bent. Ook de fooien zijn al inclusief waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Holland America Line

Klassieke schepen

Wil je in stijl een cruise maken dan is de van oorsprong Nederlandse rederij Holland America Line een goede keuze. De prachtige klassieke schepen tref je aan in alle vaargebieden en zijn met name geschikt voor de levensgenieter die houdt van rust en culinaire hoogstandjes. Naast een a la carte restaurant en het bekende Lido buffet restaurant zijn er op de schepen ook diverse specialiteiten restaurants zoals bijvoorbeeld de bekende Pinacle Grill. Hier worden gerechten geserveerd samengesteld door bekende chefs en bereid met premium gerechten! Uiteraard is er een dagelijks activiteitenprogramma en kan je s’avonds genieten van entertainment met live muziek of een geweldige show

MSC

Modern & luxe

Deze Italiaanse rederij heeft een vloot met grote, zeer moderne en luxueuze schepen. Door het complete aanbod aan activiteiten en entertainment zijn deze schepen speciaal geschikt voor familie’s met kinderen die houden van een actieve vakantie. Er zijn vele verschillende soorten hut type’s op de schepen met een groot aanbod aan familiehutten. Het complete aanbod aan zwembaden, glijbanen en (sport)activiteiten zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt. Voor de rustzoeker die van luxe houdt is op sommige schepen de Yacht Club beschikbaar met een eigen restaurant en zonnedek waar je als een VIP kan genieten van alle faciliteiten.

Ultraluxe rederijen

Waan je in luxe

Een cruise met een schip van Seabourn of Regent Seven Seas cruisen staat garant voor ultra luxe en exclusiviteit. Op deze kleine schepen krijg je het gevoel alsof je met je eigen privé jacht van haven naar haven vaart! Aan boord alleen maar suites met zeezicht en vaak een eigen butler service zodat het je aan niets ontbreekt. All inclusive is hier ook echt ALL INCLUSIVE ; naast alle dranken en fooien, zijn op vele cruises de excursies ook inbegrepen (Regent Seven Seas) en kan je bijvoorbeeld bij Seaborn ook gebruik maken van alle watersport faciliteiten op het moment dat het schip in een heerlijk rustige baai voor anker ligt! Ook dat is het voordeel van deze kleinere schepen, ze komen vaak op de meest exclusieve plaatsen.

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons