Vaargebieden Cruises
Vaargebieden Cruises
Bezoek de mooiste plekken op een unieke manier!

Een cruise kan je overal ter wereld maken!

Voordat je een keuze maakt voor een cruise moet je eerst bepalen in welk gebied je wilt gaan varen. Vindt hier uit welk gebied het beste bij je past.

Noord Europa

Vanuit Amsterdam en Rotterdam vertrekken er diverse cruises richting de Scandinavische landen en  IJsland/Groenland, maar bijvoorbeeld ook de Baltische Staten en Sint Petersburg.

Maak een unieke vaart door de fjorden van Noorwegen of ontdek per comfortabele cruiseliner de woeste natuur van IJsland en Groenland. Laat je informeren over de mogelijkheden om de cultuurschatten van St Petersburg te ontdekken als onderdeel van een cruisevakantie!

Middellandse Zee

Tijdens een Middellandse Zee zijn er zoveel bestemmingen te ontdekken dat het haast niet mogelijk is om dit in één reis te doen. Per vliegtuig of eigen vervoer reis je eenvoudig naar bijvoorbeeld Barcelona, Rome of Venetië om van daar uit te vertrekken.

Ontdek vakantie eilanden zoals Mallorca en Ibiza terwijl je tijdens dezelfde reis kennis kan maken met de cultuur van Rome of het bruisende Barcelona.

Midden Oosten

Ontdek per cruiseschip de mysterieuze bestemmingen Dubai, Abu Dhabi en Oman, en geniet van de ongekende luxe en bijzondere gebouwen die je op deze bestemmingen tegen zult komen. Zelfs een combinatie met India is eenvoudig te maken.

Azië

Altijd al eens een rondreis door Azië willen maken maar geen zin om constant in een vliegtuig te zitten? Dan is een cruise langs diverse Aziatische landen een goede uitkomst! Combineer de rust en cultuur met grote moderne wereldsteden zoals Shanghai, Singapore of het onbekende Tokyo.

Veel kleinere, luxueuze schepen varen in deze omgeving en kunnen ook afmeren op onontdekte eilanden en bijzondere bestemmingen.

Caribbean

Tropische eilanden en paradijselijke stranden, dat is wat er allemaal te ontdekken valt in de Caribbean. Vanuit wereldstad Miami, waar je de reis kan beginnen of eindigen met een aantal dagen strand, zijn er vele afvaarten naar het oostelijk en westelijk deel van het Caraibisch gebied. Aruba, Jamaica, Bahamas, zomaar een paar bestemmingen die eenvoudig te combineren zijn in één reis.

Canada en Alaska

Misschien wel één van de meest bijzondere cruises die je kan maken, en zeker een combinatie van beide bestemmingen is absoluut onvergetelijk! Begin je reis Calgary en start je reis met een zeer bijzondere treinreis per Rocky Mountaineer dwars de Rocky Mountains! Vervolgens ga je in Vancouver aan boord en vaar via de wereldberoemde insight passage richting het woeste Alaska. Geniet onderweg van orka’s en walvissen en laat je in Alaska met heli of sneeuwscooter naar de machtige Taku gletsjer brengen.

Informeer bij onze Cruise Experts naar dit waanzinnige avontuur!

Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons