Check je transfer
Check je transfer
Wijs op reis

Check je transfer

vanaf 24 uur voor terugreis

Wat moet ik doen?

Transfertijd voor de terugreis raadplegen

Vaak is het tijdstip van de transfertijden naar de luchthaven voor de terugreis bekend bij de receptie van je accommodatie. Bij sommige reisorganisaties kun je informatie over de transfertijden naar de luchthaven vanaf 24 uur vooraf online opvragen.

Schauinsland Reisenwww.mein-schauinsland.de
TUIwww.tuitransfer.com
FTIBij aankomst op de luchthaven ontvang je van de reisleider van de FTI/Meetingpoint-balie een bon met QR-code. Deze kun je 24 uur voor vertrek scannen voor je pick-up tijd.
AlltoursInformatie over de terugreis vind je 1-2 dagen voor vertrek via de QR-code die je bij aankomst op de luchthaven van de reisleiding ontvangt of bij de receptie van je hotel.
DER Touristik ITS / Jahn Reisendertouristik-reiseleitung.com
CorendonHeb je een transfer bijgeboekt, dan ontvang je hiervan geen voucher. De reisleiding ter plaatse beschikt over een transferlijst waarop je reservering gecontroleerd wordt.

Schauinsland Reisen

www.mein-schauinsland.de

FTI

Bij aankomst op de luchthaven ontvang je van de reisleider van de FTI/Meetingpoint-balie een bon met QR-code. Deze kun je 24 uur voor vertrek scannen voor je pick-up tijd.

Alltours

Informatie over de terugreis vind je 1-2 dagen voor vertrek via de QR-code die je bij aankomst op de luchthaven van de reisleiding ontvangt of bij de receptie van je hotel.

DER Touristik ITS / Jahn Reisen

dertouristik-reiseleitung.com

Corendon

Heb je een transfer bijgeboekt, dan ontvang je hiervan geen voucher. De reisleiding ter plaatse beschikt over een transferlijst waarop je reservering gecontroleerd wordt.
Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons