Top 10 bestemmingen voor een cruise
Top 10 bestemmingen voor een cruise

Cruise vakanties, onze top tien bestemmingen!

Het maken van een cruise is voor veel mensen een vakantiereis die hoog op de bucketlist staat. Al varend de mooiste plekken van de wereld bezoeken en ondertussen genieten van alles wat er tijdens een cruise geboden wordt. Het is een unieke ervaring en voor veel mensen blijft het niet bij een éénmalig avontuur.
Onze ervaring? Na een keer cruise ben je verkocht en wil je meer!

Cruise MSC Caribbean

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen?

Westbound Travel Cruise Experts

Heb je ook cruiseplannen en ben je op zoek naar een goed advies? Wat is de beste route, welke rederij kies ik, welke hut, is alles wel inbegrepen? Waar moet ik rekening mee houden? Zomaar een paar vragen op de rij. Bij Westbound Travel hebben we speciale Cruise Experts, die je graag adviseren. Maak eens een afspraak voor een gesprek op één van onze reisbureaus.

Welke cruise en welke rederij past bij jou?

Of het nu je eerste cruisereis is of dat je al vaker bent geweest; een goede voorbereiding is erg belangrijk! Er zijn zoveel verschillende cruisemaatschappijen en vaargebieden dat het verstandig is om je uitgebreid te oriënteren, zodat je altijd een cruise boekt die bij je past! Westbound Travel is rechtstreeks agent van alle rederijen en kunnen op basis van jouw wensen de beste cruise selecteren.

Voor alle leeftijden

Cruisen is een geweldige ervaring en voor ieder wat wils. Tijdens je vakantie is het genieten van alle comfort, luxe en entertainment. Een geweldige keuken met de lekkerste gerechten, mooie poolarea’s voor zwemplezier en in de avond prachtige shows. Een heerlijke vakantie voor iedereen, jong of oud, stellen, vrienden en juist ook families met kleine kinderen. Het beeld dat cruisen alleen geschikt is voor senioren is allang achterhaald.

Onze top tien bestemmingen

Juist de combinatie van het grote genieten en de route die het schip aflegt, maakt ieder cruise uniek. Houd je van de groene natuur, ben je een shopfan of snuif je graag cultuur op tijdens de vele highlights onderweg? Het kan allemaal. We zetten onze top 10 op een rij:

1. Middellandse Zee – Italië, Griekenland en Kroatië

Een unieke mogelijkheid om naar wens landen als Spanje, Italië, Kroatië en Griekenland met elkaar te bezoeken. Bezoek de Italiaanse historische steden als Rome, Napels, Venetië. Prachtige kustlijnen en het beroemde eiland Sicilië. Kristal helder water in de baaien van Kroatië en plan eens actieve excursie op één van de vele Griekse eilanden.

2. Middellandse Zee – Frankrijk en Spanje

Uitkijken op de prachtige skyline van de Franse Zuidkust al nippend aan een heerlijke cocktail. ‘Shop till you drop’ in steden als Barcelona en Valencia. Geniet van de Spaanse zon op de stranden van de populaire eilanden Mallorca en Ibiza.

3. Canarische eilanden

Combineer het Spaanse vasteland met de Canarische eilanden groep die voor de kust van Afrika liggen. Door de ligging dichtbij de evenaar zijn de vulkanische eilanden het hele jaar door verzekerd van mooi weer. Goudgele stranden op Fuerteventura, dolfijnen spotten en de vulkaan Pico del Teide bezoeken op Tenerife, op een kameel in de woestijn van Gran Canaria of de prachtige piratengrotten van Lanzarote.

4. USA en Canada

Een vertrek vanaf de oostkust van Amerika maakt een bezoek aan de steden als Boston mogelijk. Niet te vergeten natuurlijk het onvergetelijke New York. De route vaart langs de kust richting Canada. Het vriendelijke land van onmetelijke natuur en moderne havens van Quebec, Halifax en Charlottetown. Wat een indrukken!

5. Noord-Europa

Een geweldig gebied met meerdere vaarroutes in Scandinavië. Prachtige onvergetelijke routes langs en door de imposante Noorse Fjorden. Verrassend zijn de Baltische staten als Estland en Litouwen met prachtige gebouwen gecombineerd met het mystieke Rusland.

6. Caribbean

Helder blauwe zee, witte stranden en een fantastische temperatuur zorgen voor een grote glimlach op ieders gezicht. Er zijn vele vaarroutes mogelijk, denk aan Jamaica, Antillen, Barbados, Bahamas en St. Lucia. Naar wens te combineren met de stranden van Mexico of de metropool Miami.

7. Verenigde Arabische Emiraten: Dubai, Abu Dhabi en Qatar

Laat je betoveren door de magische Oosterse sferen en de architectuur van de steden in de Emiraten. Breng een bezoek aan de onmetelijk hoge Burj Khalifa en de superluxe hotels in Dubai. Doe een excursie naar het racecircuit Yas Marina van Abu Dhabi of plan een bedoeïentocht in de woestijn.

8. Groot-Brittanië en Ierland

Hoe mooi kan het zijn? Een combinatie van twee grootmachten naast elkaar en toch zo verschillend. Ontmoet de vriendelijke Ieren in de Hoofstad Dublin en breng een bezoek aan Temple Bar. Waan je in een ander wereld in de natuur van de Wicklow Mountains. Bekijk de prachtige tuinen in Schotland of het historische Unesco werelderfgoed in centrum van Edinburgh.

9. Egypte

Wereldberoemd zijn de Nijlcruises langs de onmetelijke bouwwerken uit een duizenden jaren oude cultuur. Vergaap je aan de piramides en de drukte van de steden zoals Caïro. Plan een strandverlenging aan de Rode Zee en bekijk al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld.

10. Zuid Amerika

Upcoming zijn de vaarroutes langs de kusten van het continent Zuid Amerika. Ineens is het mogelijk landen als Brazilië, Costa Rica, Chili en Argentinië met elkaar naar wens te combineren. Prachtige stranden, geweldige landschappen met een kleurrijke folklore, weg van de massa!

Een persoonlijke afspraak met een Cruise Expert

Enthousiast? Maak nu een afspraak met onze Cruise Experts en geef je wensen aan.
Zij helpen jou je ultieme droomvakantie waar te maken, zelfs last-minute!

V Voor de beste Cruise Deals
V Alle rederijen op een rij
Vroegboekkorting
V Luxe en Comfort
V De mooiste vaarroutes
V Inclusief havengelden

Plan nu een afspraak

Laden...
Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons