De verschillen van de reisadviezen

In de Coronatijd kan het boeken van een vakantie lastig zijn, hoe makkelijk het ook is tegenwoordig. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden rondom reizen in de periode van Corona.

Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen?

Reisadvies Corona

In de coronatijd is het goed mogelijk dat je een vakantie hebt geboekt, waar het reisadvies nu niet groen is. Dit is geen reden voor paniek, zelfs met een geel reisadvies gaat jouw reis nog gewoon door! In sommige gevallen zelfs al met een oranje reisadvies. Bekijk dus voor het boeken al goed wat de situatie in het vakantieland is en blijf in de komende periode dan ook goed op de hoogte van de veranderingen van deze situatie.

Met de reisapp van de Nederlandse overheid kun je zelfs meldingen aanzetten voor landen. Zo krijg je bij elke verandering van het reisadvies een melding en ben je dus direct op de hoogte gebracht. Het is dus zeer belangrijk dat je op de hoogte blijft van de beperkingen die de reis heeft. Daarvoor kun je ons ook altijd bellen, wanneer je er zelf niet uitkomt of wanneer je nog twijfels hebt.

Weet je niet zeker wat de maatregelen zijn in een land of wat een kleurcode precies voor jouw reis betekent? Neem gerust contact op en wij informeren je hierover. Zo kun jij gerust op reis gaan en genieten van je welverdiende vakantie. Ook heeft de Nederlandse overheid een website waar alle reisadviezen staan van alle laden. Hier staat ook bij wat deze adviezen betekenen en wat je kunt doen. De website heet: www.nederlandwereldwijd.nl.

Plan nu een afspraak

Laden...
Maak nu je online afspraak via onderstaande button;

Bel ons

Email ons